Rólunk

A jövő technológia legfejlettebb megoldásai


Hiszünk benne, hogy legnagyobb innovációt csak professzionális digitális eszközök segítségével lehet megvalósítani

elektrotechnika

Az APPLON Biztonságtechnikai és Informatikai Szolgáltató Kft-t azzal a céllal alapítottuk, hogy az elmúlt 30 év biztonságtechnikai tapasztalatának hasznosításával ügyfeleink költséghatékonyan valósíthassák meg beruházásaikat, beszerzéseiket, és működtethessék a már meglévő vagy új beruházás keretében kialakítandó rendszereiket. Korábbi munkáink és feladataink olyan kihívások elé állítottak, amelyek sikeres leküzdése során komoly szakmai tapasztalatra tettünk szert.

Hurtik Imre a vállalat alapítója több mint 15 évet foglalkozott mikroelektronikai, fejlesztő munkával, valamint a digitális technika oktatásával a győri Széchenyi István Egyetemen ( korábbi nevén KTMF-TAI). 20 évig a győri Microraab Zrt. Műszaki Igazgatója volt, számos eszköz kifejlesztésében vett részt, irányítóként illetve a kártyaolvasó technológiák terén saját fejlesztéseit még ma is gyártják és felhasználják, a Paksi Atomerőműtől a TVK, TEVA, ALCOA stb. cégek biztonságtechnikai rendszereiben.

6 évig a G4S Biztonságtechnikai Zrt. Microraab divízió vezető volt ahol vezetői feladatai mellett továbbra is a műszaki feladatok projektek irányítását összehangolását végezte. Egyik fontos lépésként sikerült bevezetni Magyarországon a LEGIC Master Token alapú biztonságos kártya technológia alkalmazását. A sikerre jellemző pl. hogy az egész MVM csoport, és az EON is ezt a technológiát alkalmazza.

Fenti eredményeket a technológiákkal kapcsolatos, gyártó szintű fejlesztői és alkalmazói oktatásokon való részvétel biztosította. Az ApplON Kft.-nél főként egyedi fejlesztésű igények kivitelezésén dolgozunk felhasználóink nagy megelégedettségére. Új területként Bluetooth kis teljesítményű (BLE) alapú eszközök és a LORAWAN eszközök fejlesztése és gyártása jelentkezik. Kérem, forduljon hozzám bizalommal